I år går Hissgruppens julgåva till Stockholms Stadsmissions arbete med att ge akut hjälp och långsiktigt stöd till kvinnor i hemlöshet.

I år går Hissgruppens julgåva till Stockholms Stadsmissions arbete med att ge akut hjälp och långsiktigt stöd till kvinnor i hemlöshet.

Tack vare gåvorna de får så kan de erbjuda kvinnor i hemlöshet:

  • varma måltider, fika och frukost

  • möjlighet till tvätt, dusch och vila

  • samtalsstöd för att motverka stress och oro

  • stöd i kontakter med myndigheter.

Stockholms Stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle genom social omsorg, arbetsintegration och utbildning. Målet är att främja delaktighet oavsett ekonomi och bakgrund samt att förebygga utanförskap. Självklart är det något vi på Hissgruppen vill stödja.

 

Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid.

Tillsammans med Hisscentralen, Hiss-Craft, ITK, Motum Hiss Syd, Motum Port i Mälardalen, Nordisk Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice ingår Hissgruppen i Motum-koncernen.

 

 


Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34