För oss är det insidan som räknas

Många i vårt samhälle är beroende av fungerande hissar vilket i förlängningen är en fråga om jämställdhet och tillgänglighet. Hissen är alltså är en viktig del av upplevelsen och vi på Hissgruppen kan skräddarsy lösningar för din fastighet. Kanske behöver du en större hisskorg, automatiska dörrar som håller sig öppna längre eller sittplatser för att öka bekvämligheten? Vill du ligga i framkant i och med den tekniska utvecklingen och höra vad vi kan erbjuda vad gäller digitalisering och uppkopplade hissar? Eller saknar din fastighet helt enkelt hiss och du undrar vilka möjligheter du har att installera en? Välkommen att kontakta oss för mer information.

Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid.

Tillsammans med Hisscentralen, Hiss-Craft, ITK, Motum Hiss Syd, Motum Port i Mälardalen, Nordisk Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice ingår Hissgruppen i Motum-koncernen.

 

 Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34